2012. március 19., hétfő

Vasárnapi kirándulás


Négy nap, három túra 3.
Táv: 16 km
Szint: 480 m
Vasárnapra szintén remek, napsütéses idő ígérkezett. Szombaton amúgy is egész nap ültünk a szemináriumon, ideje volt ismét útnak indulni. A meghirdetett kirándulásra hatan jelentkeztek, és reggel 8 után nem sokkal vágtunk neki az Árpád-kilátóhoz vezető FOSlépcső tesztelésének. Azt hiszem, 10-es skálán legalább 9-es besorolást kaptak…

Viszont a lépcsők tetejéről remek volt a kilátás, és kissé megvidámodva indultunk az Árpád-kilátó felé:

Itt a focipálya mellett megálltunk reggelizni, és végre megtörtént az, amit már ANNYIRA vártam… Hanyag mozdulattal elővettem egy termoszt, és könnyedén feltettem a kérdést: Kértek egy kávét? Aztán csak hallgattam a leeső állak koppanását :). Szóval kávéztunk az erdő közepén, a gyerekek labdáztak, megettük a szombati szemináriumról maradt mindenfélét. Ez után kevésbé elegáns módon a kéken indultam tovább a zöld helyett, de hamar korrigáltam, és elhamdulillah mindenki jól vette ezt a kis kitérőt. Azzal bíztattam a csapatot, h. a szint nagyobb része már megvan, és jó hangulatban haladtunk tovább Solymár irányába.
Most is láttunk egy csomó hóvirágot, sőt, még pettyegetett levelű tüdőfű is virágzott:

Lepkét is rengeteget láttunk, de csak ez az egy hagyta magát fotózni:

A Szarka-várnál a csapat már kezdett fáradni, ezért újra leültünk, és megettük a maradék kaját, legalább nem kellett hazacipelni. Innen már hamar beértünk Solymárra, sajna az én hangulatomat már beárnyékolta a tény, h. MÉG MINDIG dolgoznom kell, ha hazaérek. Ettől függetlenül nagyon szép nap volt, insallah hamarosan újra mehetünk veletek, és azok is jönnek, akik most valami oknál fogva kimaradtak. Szeretettel várunk mindenkit! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése