2010. június 15., kedd

Budaörsi bércek

E héten vasárnap insallah ismét megpróbáljuk meghódítani az ÚT JOBB OLDALÁN LÉVŐ HEGYEKET! Az útvonalat a végén még kiegészítjük egy kellemes levezető sétával insallah. Viszont az út első fele elég nehéz terepen vezet, ezért olyanok jöjjenek, akik nem ijednek meg egy kis meredektől, vagy egy-egy magasabb sziklától! (Még barlang is lesz insallah.)



Útvonal: Budaörs, városháza - Az Út Jobb Oldalán Lévő Hegyek - Ugrálós-hegy - Csíkos-hegy - 24 ökrös hegy - Budaörs, városháza.
Találkozó: június 20. vasárnap, 8:00 a Móricz Zsigmond körtéren, a 6 villamos megállójánál.
Visszaérkezés: 14:00 és 15:00 között a Móricz Zsigmond körtérre insallah
Távolság: kb. 15 km
Terep: Az eleje kicsit keményebb. Szintkülönbség: 710 m (gy. k. ez azt jelenti, h. NAGYON sokat kell felfelé menni az emelkedőn). A második fele könnyű levezető séta :)
Gyerekkompatibilis-e? Nem.
Költségek: BKV-bérlet, és még pluszban két jegy. Ha nincs bérleted, akkor 4 jegy.
Mit hozz magaddal?
Legyen rajtad kényelmes cipő. Szandi, sollpapucs megint csak kizárva. Lehetőleg esőkabát. Hozz innivalót és valami könnyű ennivalót is magaddal. Sok innivalót. Többet, mint gondolnád.
EXTRA! van egy pár plusz túrabotom, ha valaki szeretné kipróbálni, az jelezze nekem, és akkor viszem magammal. Ha senki nem jelez, nem cipelem feleslegesen. (Érdemes kipróbálni, akiket eddig rábeszéltem, azok már el sem indulnának nélküle.)
Minden hölgyet és gyermekeit, muszlimokat és nem muszlimokat is szeretettel látunk!

1 megjegyzés: