2013. június 26., szerda

Szemben a Matraberccel

A Kekes megragott es kikopott... mavagyok a legfaradtabb eddig. Reggel meg szemerkelo kodben es huvosben indultunk el egy remek reggeli es kave utan. Tenyleg, Kanyai uram fogadojat csak ajanlani tudom mindenkinek. Nagyon finom etel es nagyon kedves vendeglatas.
Azon az utvonalon mentunk mint a Matraberc tura eleje, csak frditott iranyba. Jelentem igy sem konnyu. Az 1500 m szint lefele megviselte a terdemet. No meg azert felfele is kellett menni b9ven - Oroszlanvar, Szederjes-teto, Nagy-szar hegy, Gazosko - ezeknek ket oldala van am. le es fel. Egyedul a Kekes az, ami csak le.
Oroszlanvarnal megalltunk ebedelni:
Reggel nem talaltunk boltot de Kanyai uram aki a szamlan felul egy filler borravalot sem fogadott el adott ajandekba 3 kiflit Iigy ezeket fogyasztotuk el. 
Aztan sietve indultunk tovabb mert  Kekes felett fenyegeto felhok gyulekeztek:
En egyre faradtabbnak ereztem magam de a szep kilatasok karpotopltak. Elhamdulillah az esonek csak a szele kapott el minket viszont kesobb mikor a boven megazott szedresben-susnyasban mentunk boven osszegyujtotuk a megfelelo mennyisegu vizet....
Sirok elott kb 5 kilivel talalkoztunk a 10 nap alatt az elso kekturasokkal. Szembol jottek. Par perc tapasztalatcseret tartottunk. Egy utolso nekirugaszkodassal megvolt a siroki allomas ahol pecseteltunk. Aztan besetaltunk Sirokra. 
Most mar a motelben vagyunk hamarosan megyunk vacsorazni insallah. Nem is tudom h almosabb vagyok vagy ehesebb...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése