2010. március 29., hétfő

Gyere velünk túrázni!

Kedves testvéreim, kedves barátunk!
Április első hétvégéjétől insallah beindítjuk hétvégi túráinkat, kirándulásainkat. Ettől kezdve insallah (szinte) minden hétvégén szervezünk valamilyen szabadban töltendő programot.
A túrákon nők és gyermekek vehetnek részt, vallástól függetlenül, tehát muszlimokat és nem muszlimokat egyaránt szívesen látunk . Férfiak azokon a rendezvényeken vehetnek részt, ahol ez külön fel van tüntetve (családi program). Ezzel kapcsolatban kérjük a megértéseteket.
A túrákról, útvonalakról, időpontokról a muszlimturaklub.blogspot.com címen tájékozódhatsz. Itt találhatod majd meg insallah a túrákról készült beszámolókat is.
Az útvonalak egy része kisgyerek-kompatibilis, vagyis babakocsival, műanyag motorral is járható, illetve a rövid táv miatt apró gyermeket is lehet hozni. Hosszabb távokra vagy nehezebb terepre kicsi gyereket csak akkor hozz, ha hajlandó vagy az út egy (nagy) részén cipelni (vagy meggyőzöd valamelyik résztvevőt, hogy cipelje ő).
A kiránduláson résztvevők minden alkalommal emléklapot kapnak, és év végén a legtöbb emléklapot összegyűjtőre értékes tárgynyeremény vár.
Sok szeretettel várunk, insallah csatlakozz hozzánk te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése